Μετά από το πρόσφατο άρθρο του Ροδόπολη.νετ, με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως αποκαταστάθηκε η τάξη και συμπληρώθηκε το τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Ροδόπολης, στον κατάλογο με τα χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου Σιντικής.

Ενδεχομένως, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η απευθείας ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σιντικής, κ. Δημήτρη Τερζίδη, ο οποίος είναι γνωστός για την άμεση ανταπόκρισή του σε λογικά και εμπεριστατωμένα αιτήματα.

Σίγουρα, δεν έγινε κάτι το πολύ σπουδαίο, όμως το πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι πως οι ιθύνοντες φαίνεται να ακούν και να μπορούν να ανταποκρίνονται θετικά σε όσες προτάσεις δεν απαιτούν οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Σιντικής. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι πως συμπληρώθηκε το τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Ροδόπολης, όμως δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σιντικής. Για να γίνει αυτό, απαιτεί πολιτική βούληση και ενίσχυση -επιτελικά και οικονομικά- του αρμόδιου τομέα (αν υπάρχει τέτοιος και δεν πρόκειται για μονοπρόσωπη δομή…) της υποστήριξης της ιστοσελίδας του Δήμου Σιντικής.

Όλοι εμείς στο Ροδόπολη.νετ αισθανόμαστε μια μερική ικανοποίηση, καθώς διαπιστώσαμε πως μια πρώτη καταγγελία μας οδήγησε σε μια πρώτη αποκατάσταση!

Μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και όταν θα προκύψουν πιο σοβαρές καταγγελίες, για πιο σοβαρά θέματα…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σερρών, για να ακολουθήσει η αποκατάσταση, με το άρθρο που ακολουθεί και είχε στις 09.01.2014 στην ίδια ισ…, αφού είχε προηγουμένως διορθωθεί η αναφορά στην […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ