Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδόπολης, με αφορμή την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Φέτος, ήταν η σειρά της κας Παναγιώτας Τσαλή να βραβευτεί, για την πολυετή προσφορά της στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Στην καθιερωμένη παρουσίαση ιατρικών θεμάτων που απασχολούν τις γυναίκες, το μέλος του Συλλόγου και Ιατρός, κα Μαρία Μουμουλίδου, απάντησε σε μεγάλο αριθμό σημαντικών ερωτημάτων, που έθεσαν οι παριστάμενες, αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους, με την πληρότητα και την σαφήνεια των τοποθετήσεών της.

Η δεύτερη εισήγηση της βραδιάς ήταν από το μέλος του Τμήματος Ζωγραφικής του Συλλόγου, κα Δήμητρα Τσουτσουλίγα, η οποία παρουσίασε συνοπτικά τις εμπειρίες της, στην μακρά διαδρομή της ενασχόλησής της με την ζωγραφική, μέσω του Συλλόγου, αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα από το ακροατήριο.

Η βραδιά έκλεισε με τον πλέον γευστικό τρόπο, από τα εκλεχτά εδέσματα που έφεραν οι γυναίκες του Συλλόγου, οι οποίες διασκέδασαν στους ρυθμούς της μουσικής, σύγχρονης και παραδοσιακής, σε έναν άκρως καλαίσθητο χώρο, που είχε διακοσμηθεί με τους πίνακες των μελών του Τμήματος Ζωγραφικής του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ