Σήμερα, έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στο Ροδόπολη.net ένα «δικό μας παιδί», τον Γιάννη Ρέλλη. Απλός και προσιτός, πρόσχαρης και ειλικρινής, ο Γιάννης έχει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την «ψυχή της παρέας» και θα σε κάνουν να τον συμπαθήσεις αμέσως.
Από μικρή ηλικία, φάνηκε ότι το μέλλον του θα ήταν συνδεδεμένο με την μουσική και, ιδιαίτερα, το τραγούδι. Παρά τις αναμενόμενες αντιξοότητες κάθε νέας αρχής, πάλεψε, επέμεινε και σήμερα έχει καταφέρει να θεωρείται μια πολυσχιδής μουσική παρουσία, που μπορεί να καλύψει ένα αρκετά ευρύ ρεπερτόριο, με ιδιαίτερη απήχηση, ιδίως στις νεαρές ηλικίες.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για την άμεση και θετική σου ανταπόκριση, στο αίτημά μας για μια συνέντευξη μαζί σου. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεσαι στο ευρύ κοινό, όμως νομίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά που προβάλλεσαι από μέσο του τόπου καταγωγής της οικογένειάς σου… Τελικά, ισχύει το ουδείς προφήτης στον τόπο του;
Γ.Ρ.: Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να δώσω συνέντευξη σε κάποιο Μ.Μ.Ε. των Σερρών. Μάλιστα, αρκετά συχνά βρίσκομαι στις Σέρρες για να παραχωρήσω συνεντεύξεις, ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές και σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Ωστόσο, είναι κάτι το ιδιαίτερο, όταν πρόκειται για ένα μέσο από την ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών μου. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, θα έλεγα ότι έχω δεχτεί πολύ μεγάλη στήριξη, στην μέχρι τώρα διαδρομή μου. Γι’αυτό, το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλον τον κόσμο που είναι δίπλα μου.

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…»

Πώς ξεκίνησε η επαφή σου με την μουσική;
Γ.Ρ.: Από αρκετά νεαρή ηλικία, αντιλήφθηκα την μεγάλη μου αγάπη για την μουσική, η οποία με κατηύθυνε να αποφασίσω τον επαγγελματικό δρόμο που θα ακολουθούσα στην ζωή μου. Για την ακρίβεια, ήταν μονόδρομος, αφού, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, εκφράζομαι μέσα από την μουσική. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το τραγούδι.

Όταν πρωτοξεκινούσες, φανταζόσουν ότι θα έφθανες στο σημείο που βρίσκεσαι σήμερα, να τραγουδάς σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και να παρουσιάζεις, πλέον, τα δικά σου τραγούδια;
Γ.Ρ.: Για να είμαι ειλικρινής, όχι, δεν φανταζόμουν ότι τα τραγούδια μου θα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι κάτι που με συγκινεί και, φυσικά, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο χώρος της μουσικής, ειδικά του τραγουδιού, δεν είναι “στρωμένος με ροδοπέταλα”, ιδίως για τους καινούριους καλλιτέχνες… Συμφωνείς; Αντιμετώπισες κι εσύ δυσκολίες;
Γ.Ρ.: Πιστεύω ότι το κάθε επάγγελμα έχει τις δίκες του δυσκολίες. Η αγάπη μου για την μουσική και το τραγούδι με έκανε να ξεπεράσω την οποιαδήποτε δυσκολία βρέθηκε μπροστά μου και να προχωρήσω τον δικό μου δρόμο.

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ!»

Στην μέχρι τώρα πορεία σου, τι ήταν αυτό που σου έδινε δύναμη να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τις αντιξοότητες;
Γ.Ρ.: Η μεγάλη μου δύναμη είναι το κοινό μου! Δεν σας κρύβω ότι, κάθε φόρα που ανεβαίνω στην σκηνή, συγκινούμαι από την αγάπη του κόσμου η οποία είναι κάτι το μοναδικό… Βέβαια, σε όλη την μέχρι τώρα διαδρομή μου, είχα και έχω την ιδιαίτερη συμπαράσταση της οικογένειάς μου, την οποία και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως, με την ευκαιρία αυτής της συνέντευξης.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχεις πάρει φόρα και διαρκώς παρουσιάζεις καινούρια κομμάτια στο κοινό. Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος;
Γ.Ρ.: Όπως προανέφερα, η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο είναι κάτι το μοναδικό, που με υποχρεώνει να δίνω κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κάθε καινούριο κομμάτι μου βρίσκει την θετικότατη ανταπόκριση του κοινού και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε όμορφα τραγούδια, που ο κόσμος θα τα αγκαλιάζει με την αγάπη του.

Πολλοί πιστεύουν ότι όσο μεγάλη κι αν είναι η οικονομική κρίση, ο Έλληνας πάντα θα βρίσκει χρόνο και χρήματα για μια βραδινή έξοδο. Συμφωνείς;
Γ.Ρ.: Είναι δεδομένο, ότι η διασκέδαση είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στην καθημερινότητά μας, ιδίως των Ελλήνων, ιδιαίτερα αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης. Γι’αυτό και εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε μου εμφάνιση, ώστε ο κόσμος να περνάει καλά και να ξεχνάει τις έγνοιες και τα όποια προβλήματά του, έστω και για τις ώρες που διαρκεί το πρόγραμμά μας.

«ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…»

Πού βρίσκεσαι φέτος το καλοκαίρι;
Γ.Ρ.: Το φετινό καλοκαίρι έχει τις δυσκολίες που όλοι αντιλαμβανόμαστε, αλλά, παράλληλα, είναι και πολύ δημιουργικό. Ήδη, έχω ξεκινήσει περιοδεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και οι εμφανίσεις μου θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εμφανίσεις μου, μπορείτε να παρακολουθείτε την επίσημη σελίδα μου στο Facebook.

Τα σχέδιά σου για την χειμερινή περίοδο;
Γ.Ρ.: Ετοιμάζω πολλά και νέα πράγματα, τα οποία θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω το φθινόπωρο. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, με μεγάλη μου χαρά, για την νέα σεζόν θα είναι έτοιμο και το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού μου, με τίτλο ‘’Θά’χεις Θέμα’’, σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Γ. Παπαδόπουλου και Στέλλας Σελεμίδου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε ένα μήνυμα για τους φίλους του Ροδόπολη.net
Γ.Ρ.: Εύχομαι σε όλο το κόσμο πολλά-πολλά χαμόγελα και υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ