Το Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα των Ενηλίκων και Εφήβων. Η ετήσια συνδρομή για την περίοδο 2016-17 έχει αποφασιστεί στα 30,00€ χωρίς μηνιαία επιβάρυνση. Το ποσό της συνδρομής μπορεί να δοθεί σε 2 δόσεις ανά εξάμηνο (15 Χ 2 Εξάμηνα) και καλύπτει τις δραστηριότητες Ζωγραφική – Μουσική (Όργανα Φιλαρμονικής) – Παραδοσιακοί Χοροί. Μέλη μπορούν να γίνουν και όσοι απλά θέλουν να βοηθήσουν το Σύλλογο εκτός των δραστηριοτήτων με τη συνδρομή απλού μέλους η οποία είναι 24,00€/Έτος. Να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη έχουν προτεραιότητα σε περίπτωση παροχής μονάδων αίματος από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου. Οι εγγραφές στα τμήματα Εφήβων – Ενηλίκων θα γίνονται από τη Τετάρτη 28/9 έως Παρασκευή 7/10 ώρα 15:00 – 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

  Σε ότι αφορά τα μέλη που θα συμμετέχουν σε τμήματα του Κ.Δ.Α.Π. (μέλη εκτός Ε.Σ.Π.Α.) έχει αποφασιστεί από το Δ.Σ. η ετήσια συνδρομή 30,00€ (15 Χ 2 Εξάμηνα) και μηνιαία χρέωση 15,00€/μήνα για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων Ζωγραφική – Μουσική Προπαιδεία – Μουσική (Όργανα Φιλαρμονικής) – Παραδοσιακοί Χοροί – Μουσικοθεατρικό και Κλασικό Χορό. Τα μέλη που έχουν κοπεί λόγο χαμηλών μορίων από το Ε.Σ.Π.Α. θα ενταχθούν χωρίς καμία επιβάρυνση στα άνω τμήματα. Οι εγγραφές στα τμήματα του Κ.Δ.Α.Π. για παιδιά εκτός προγράμματος θα γίνονται από τη Δευτέρα 3/10 έως Παρασκευή 7/10 ώρα 15:00 – 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

  Ο Σύλλογος για άλλη μια φορά εφαρμόζει το «Κοινωνικό Μέλος» και βοηθάει τα παιδιά οικογενειών με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα προσφέροντας τα δωρεάν συμμετοχή σε τμήματα του Συλλόγου.

Πληροφορίες: 6977569381

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ