ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες, Πέμπτη, 08.09.2016, ο Γενικός Αρχηγός του Α.Μ.Σ. Ολυμπιακού Ροδόπολης, κ. Δαμιανός Υφαντίδης, επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο ενός προγραμματισμένου ραντεβού με τον Νομικό Σύμβουλο του Πανσερραϊκού, κ. Άκη Τρέντσιο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και απέδειξε την διάθεση της ιστορικότερης ομάδας των Σερρών να βρίσκεται κοντά σε υγιείς προσπάθειες ουσιαστικής προόδου και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, όχι μόνο γύρω από την πόλη, αλλά και στην επαρχία των Σερρών.

Ως προς τα συμπεράσματα της συνάντησης, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία φιλοδοξούμε να αποδειχθεί εποικοδομητική και δημιουργική και για τις δύο πλευρές. Ειδικότερα, η ομάδα του Πανσερραϊκού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας και το δυναμικό του παιδικού τμήματος του Ολυμπιακού Ροδόπολης, το οποίο θα παρακολουθεί στενά.

Σύντομα, η διοίκηση του Συλλόγου μας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και άλλες δράσεις, που θα έχουν προκύψει από την χθεσινή συμφωνία.

Καλούμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού Ροδόπολης να συστρατευθούν μαζί μας, για να επαναφέρουμε την ιστορική μας ομάδα εκεί που της αρμόζει. Και, όλοι μαζί, να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια του Πανσερραϊκού, με όλες μας τις δυνάμεις.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Μ.Σ. Ολυμπιακού Ροδόπολης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ