Η ΔΕΘ-HELEXPO, που «πετάει» φέτος με ένα στόλο από αερόστατα, και το Επιμελητήριο Σερρών ολοκληρώνουν μαζί τη διοργάνωση του πρωτοποριακού αυτού event, με τα αερόστατα της 81ης ΔΕΘ να τερματίζουν το ταξίδι τους και να προσγειώνονται στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30. Απευθύνουν έτσι, με αυτόν τον πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο Πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν τη μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση – γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της – και βέβαια το Κεντρικό Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 81η ΔΕΘ (10-18/09/2016, Εγκαίνια περιπτέρου 12 Επιμελητηρίου Σερρών, Τετάρτη 14/09/2016, ώρα 20:00).

Καλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι – να γιορτάσουν μαζί μας, την προσγείωση των αερόστατων της 81ης ΔΕΘ καθώς και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας σε αυτήν, με ό,τι καλύτερο έχουμε να παρουσιάσουμε ως σερραϊκό επιχειρείν σε συνδυασμό με πολιτισμό, τουρισμό και παράδοση, την Τρίτη και ώρα 18:30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. (Save the Date!)

Όσοι θα είμαστε εκεί, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουμε για την 81η ΔΕΘ, για τους Εκθέτες και το Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο! Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ