5η Αγωνιστική Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Σερρών
Σάββατο 15/10/2016 Ώρα 16:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ – ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ

1 – 1

0 – 1 Simeonov Al. 42′ ,  1 – 1 Παπαδόπουλος Γ. (πεν.) 87′

Η ομάδα μας αντιμετώπισε σήμερα την ομάδα του Γόνιμου η οποία κατείχε την πρώτη θέση στη βαθμολογία της κατηγορίας μας. Ο αγώνας θα ήταν δύσκολος και έτσι αποδείχθηκε, αφού οι δυνατότητες του Γόνιμου μας ήταν γνωστές από τον αγώνα Κυπέλλου, πριν μερικές εβδομάδες, όπου και είχαμε προκριθεί στα πέναλτι. Σήμερα επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο, ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος όπως και τότε αλλά δυστυχώς (για εμάς) δεν υπήρχε η διαδικασία των πέναλτι για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς…

Η ποιότητα των αντιπάλων ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, τους έκανε μονίμως απειλητικούς, κυρίως με αντεπιθέσεις όσο το σκορ ήταν 0:1. Η ομάδα μας δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και ελάχιστες φορές ήταν απειλητική ακόμη και στο διάστημα που έπαιξε φουλ επίθεση για την ισοφάριση, διάστημα κατα το οποίο κινδύνεψε μάλιστα να δεχθεί και 2ο γκολ. Οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις και το κενό στο κέντρο έδινε την ευκαιρία στους αντιπάλους να φθάνουν εύκολα στην περιοχή μας.

Μετά τις αλλαγές και ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση και αυτή η βελτίωση επιβραβεύθηκε με το πέναλτι της ισοφάρισης.

Δεδομένης της κακής εικόνας μας το Χ ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά αν το δούμε και διαφορετικά καταφέραμε να σταματήσουμε το σερί νικών των πρωτοπόρων.

Την επόμενη αγωνιστική (23-10-2016 16:00) θα επισκεφθούμε τα Ανω Πορόια, σε έναν αγώνα που έχει πάντα μεγάλο τοπικό ενδιαφέρον.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες από τις στιγμές του αγώνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ