Ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων, που πραγματοποίησε για 7η φορά κατά το διάστημα 4 έως 17 Νοεμβρίου στις Σέρρες.
 Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο χώρο της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την οργάνωση «Vets in action». Συνολικά στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και ¨τσιπαρίστηκαν¨ 312 αδέσποτα ζώα (247 σκύλοι και 65 γάτες) απ’όλους τους δήμους του νομού Σερρών.
 
Kαθημερινή φροντίδα

Ο Όμιλος ευχαριστεί  τους κτηνιάτρους της Ελβετικής οργάνωσης «Vets in action» κ. Konstantin Antov και Vladi Antov για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματικότητά τους. Επίσης την εκπρόσωπο της οργάνωσης »Vets in Action» Maya Vitler που ήρθε να  γνωρίσει ton ;Omilo και συνέδραμε καθημερινά με την παρουσία της και το φακό της στην ανάδειξη του έργου των εθελοντών μας! Ευχαριστούν το δήμο Εμμ. Παππά για την καθημερινή σίτιση των γιατρών και μελών της οργάνωσης κατά το χρονικό διάστημα του προγράμματος και την ενεργή συμμετοχή του σε αυτό. Επίσης ευχαριστούμε τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Σιντικής και Ηράκλειας για τη ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και για τη βοήθειά τους σε ζωοτροφές και κτηνιατρικά φάρμακα προς ενίσχυση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών. Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους ακούραστους εθελοντές μας που εργάστηκαν καθημερινά στο πρόγραμμα αφήνοντας προσωπική ζωή και ξεκούραση στην άκρη για όλο αυτό το διάστημα!! Τους ευχαριστούμε για την αγάπη

Πηγή : http://www.serresparatiritis.gr/index.php?page=description&article_id=15493

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ