Μια χώρα γνωστή για τον γυμνισμό της, η Γαλλία διαθέτει πλαζ, κάμπινγκ και πισίνες για γυμνιστές. Τώρα όμως ανοίγει και το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές, όπου όλοι οι συνδαιτημόνες θα μπορούν να ευχαριστηθούν το δείπνο τους όπως τους γέννησε η μάνα τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.Το εστιατόριο «O’naturel» άνοιξε για το κοινό την Παρασκευή και  έχει εξιτάρει το ενδιαφέρον των πολιτών που κατοικούν στην ίδια  γειτονιά, στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην rue de Gravelle, και επιθυμούν να το επισκεφθούν.

Όσο για τις τιμές, ένα πιάτο στο εστιατόριο, ξεκινά από τα 29 ευρώ ενώ τα μενού με ορεκτικό και γλυκό κυμαίνονται στα 39 με 49 ευρώ. Όταν κανείς εισέρχεται στο εστιατόριο, στην είσοδο η γκαρνταρόμπα ζητά από τους πελάτες να αφήσουν τα ρούχα τους εκεί, προτού προχωρήσουν στην αίθουσα.

Μένει να αποδειχθεί αν οι Παριζιάνοι θα παραμείνουν ένθερμοι στην ιδέα ενός γυμνού δείπνου, την ώρα που περισσότεροι από 2,6 εκατ. πολίτες στη Γαλλία έχουν τον γυμνισμό ως  καθημερινή συνήθεια, με το Παρίσι να διαθέτει ήδη μια δημόσια πισίνα όπου οι άνθρωποι μπορούν να κολυμπήσουν γυμνοί μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς επίσης και 460 περιοχές για γυμνιστές, συμπεριλαμβανομένων κάμπινγκ και πλαζ.

Πηγή: protothema.gr/…/anoixe-to-proto-estiatorio-gia-gumnous-pelates-sto-parisi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ