Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας που ήταν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ,επισκέπτες της λαϊκής αγοράς της Ροδόπολης καταγγέλλουν στο rodopolis.net τα εξής:

Το παζάρι της Ροδόπολης είναι ένα από τα μεγαλύτερα του νομού και είναι λογικό να έχει και αυτό τα προβλήματα του. Τον τελευταίο χρόνο έχουν εντοπιστεί από τους επισκέπτες δύο σημαντικά προβλήματα τα οποία είναι πρέπον να ανακοινωθούν. Πρώτο πρόβλημα είναι η έλλειψη χημικών τουαλετών ,καθώς οι δημοτικές τουαλέτες (πρώην Ο.Σ.Ε.) που υπάρχουν πλέον είναι ακατάλληλες και για κατεδάφιση ,πολλοί θα πούνε «Ας πάει όποιος έχει ανάγκη σε ένα μαγαζί» ,λες και ο μαγαζάτορας είναι υποχρεωμένος να μπει σε αυτή την διαδικασία.

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι η μερική αποκομιδή των σκουπιδιών από τα συνεργεία καθαρισμού ,o ανύπαρκτος καθαρισμός με νερό για την απομάκρυνση των λαδιών και άλλων υγρών ,αλλά και από την κακή νοοτροπία των «παζαρτζίδων» να πετούν κάτω στο έδαφος τα σκουπίδια τους και όχι σε σακούλες σκουπιδιών. Όλο αυτό εκτός από εστία μόλυνσης είναι και άσχημη εικόνα για τον επισκέπτη που θα έρθει με το τρένο στον τόπο μας αφού το παζάρι γίνεται στην πλατεία του Ο.Σ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ