Ο φορέας πολιτών ΣΥΝ-ΘΕΣΙΣ, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για ουσιαστικές παρεμβάσεις, που μπορούν να κάνουν την ποιοτική διαφορά.

Σήμερα, είχαμε την τιμή και την χαρά να παραδώσουμε, ως δωρεά των μελών μας προς το Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, έναν σύγχρονο βιντεοπροβολέα, κατόπιν συζητήσεων των εκπροσώπων μας με μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού, κ. Εμμανουηλίδης, παραλαμβάνοντας το δώρο της ΣΥΝ-ΘΕΣΙΣ από τον Γραμματέα του φορέα μας, κ. Αναστάσιο Δημητριάδη, δεν έκρυψε την ικανοποίηση και την συγκίνησή του, καθώς από σήμερα το έργο του διδακτικού προσωπικού του σχολείου αναβαθμίζεται και διευκολύνεται, προς όφελος των μικρών μαθητών.

Από την πλευρά του, ο κ. Δημητριάδης, παραδίδοντας τον βιντεοπροβολέα και τη συνοδευτική επιστολή, επανέλαβε ότι ο φορέας πολιτών ΣΥΝ-ΘΕΣΙΣ θα είναι πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία και προσπάθεια, στο πλαίσιο του καλώς εννοούμενου εθελοντισμού. Παράλληλα, ευχήθηκε η επόμενη δωρεά προς το Δημοτικό Σχολείο να γίνει στο νέο κτίριο, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε αναμονή…

Ολόκληρη την επιστολή της ΣΥΝ-ΘΕΣΙΣ μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ