Η Ροδόπολη μετράει ακόμη μία σημαντική απώλεια…

Πριν λίγες ώρες, έφυγε από την ζωή μία από τις πλέον χαρακτηριστικές προσωπικότητες της αγοράς της Ροδόπολης, ο Βασίλης Κοσμίδης, σε ηλικία 83 ετών.

Αεικίνητος επαγγελματίας, κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής στον τομέα των ηλεκτρικών και των υδραυλικών.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, παρέμενε ένας ενεργός πολίτης, που συμμετείχε στα κοινά και δεν δίσταζε να εκφράζει τη γνώμη του δημοσίως. Υπήρξε ένα από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην ευρύτερη περιοχή της σημερινής Δ.Ε. Κερκίνης, διεκδικώντας πάντα για την Ροδόπολη και τα γύρω χωριά και μη διστάζοντας να συγκρουστεί ακόμη και με υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Και όλα αυτά, ο κυρ-Βασίλης, κατάφερε να τα συνδυάσει με  την δημιουργία μιας δεμένης οικογένειας, αλλά και την κοινωνική αποδοχή, από την συντριπτική πλειονότητα, ιδίως των κατοίκων της Ροδόπολης.

Η αγορά της Ροδόπολης έγινε ακόμη φτωχότερη σήμερα, σε αντίθεση με την «συνοικία του Παραδείσου», όπου πληθαίνει η παρουσία των παλιών Ροδοπολιτών. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Ροδόπολης έχασε έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς και ένθερμους υποστηρικτές του…

Όλοι οι συντελεστές του rodopolis.net, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το ροδοπολίτικο χώμα που θα τον σκεπάζει…

*Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το αρχείο του Κώστα Εφραιμίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ