Στην ενότητα «Οι άνθρωποι μας» θα σας παρουσιάσουμε τους ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και μη ,στον τομέα της διδασκαλίας στα τμήματα του Πολιτιστικού-Λαογραφικού Συλλόγου Ροδόπολης Σερρών ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ» .Η σημερινή παρουσίαση αφορά το τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής ,στο οποίο διδάσκει η Μαρίζα Κουτσοσπύρου.

 Η Μαρίζα Κουτσοσπύρου  είναι αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στις «Δημιουργικές Τέχνες και την Εμψύχωση (θέατρο-μουσική-χορός-εικαστικά)» και έκτοτε έχει οργανώσει εργαστήρια σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης ιδιωτικών σχολείων και μη, με θέμα τα θεατρικά παιχνίδια, την μουσικοκινητική, την αφήγηση παραμυθιών μέσα από τις τέχνες, τα είδη του θεάτρου, τη δημιουργία ταινίας με τα παιδιά με τη χρήση του slowmation και διάφορα άλλα.

 Είναι καθηγήτρια στο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο τομέα των βρεφονηπιοκόμων, κάνοντας εργαστηριακά μαθήματα με θέμα τις τέχνες. Έχει παρουσιάσει βιωματικά σεμινάρια εμψύχωσης σε ενήλικες καθώς και σε γονείς και παιδιά, συνεργαζόμενη με διάφορους ιδιωτικούς φορείς.Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ψυχολογίας, παραμυθιού, ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος, σύζευξης τεχνών και ειδικής αγωγής.

  Το μάθημα της στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ροδόπολης είναι κάθε Παρασκευή από τις 15:15 έως 17:15.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ